Woensdag en donderdag, 3 en 4 oktober, gaan de handen uit de mouwen tijdens Amsterdam Food Week. Bekijk ons programma als je wilt weten wat we allemaal gaan leren, ruiken, zien, proeven… Dit alles samen met talenten uit onze foodscene. Cees Holtkamp, Esmee Langereis, Wouter Leeuwenburg van Brandt & Levie en Wouter Verkerk. Ze zijn er allemaal. Het is vrij uniek dat we hen allemaal op dezelfde plek verzameld krijgen. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het doel dat al deze professionals gemeen hebben: Amsterdam als culinaire hoofdstad op de kaart zetten! Iedereen in de food scene draagt met zijn of haar eigen expertise een steentje bij. Samen zetten we culinair Amsterdam in de schijnwerpers.

 

Bas Cloo is zo’n talent. Op donderdag leert Bas jou hoe je kunt koken volgens de principes van Dutch Cuisine, een concept waar wij heel blij van worden bij Amsterdam Food Week. Dutch Cuisine wil de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Waarom? Om deze van ons is, uniek en om trots op te zijn! Koken met smaak, gezond en verantwoord, dat spreekt voor zich. Uiteraard speelt ook duurzaamheid hierin een grote rol. We like! We kijken deze kunst maar wat graag af om te laten zien wat Amsterdam in zich heeft op culinair gebied. Jij kunt meekijken, als je snel genoeg bent. Schrijf je in!