Amsterdam Food Week is begonnen! Vanochtend ontvingen wij Mister Avocado Show himself en deelde hij de trends en innovaties die hij momenteel waarneemt in de horeca. Ron is oorspronkelijk geen horecaman, maar scoorde een regelrechte foodhit met zijn inmiddels internationale franchiseconcept The Avocado Show. De masterclass was veel meer dan een opsomming van trends, feiten en cijfers. Ron deelde zijn verhaal over de ontwikkeling die The Avocado Show vanaf de opening van het eerste restaurant heeft doorgemaakt en wat de plannen voor de toekomst zijn. Ook werden geheimen blootgegeven over de slimme stappen die hij heeft gezet om The Avocado Show voor de media te lanceren, hoe je foodfotografie aanpakt en een geschikt logo kiest.

 

Aan kritische vragen van de professionals in het publiek was daarnaast geen gebrek. Hoe belastend zijn avocado’s nu eigenlijk voor het milieu en hoe gaat The Avocado Show om met food waste? Ron vertelde het ons en deelt dit over enkele tijd met iedereen die het maar horen of zien wil. Volg deze man op Instagram @ronsimpson of @theavocadoshow.

 

Over naar de trends van Ron! (kort samengevat)

 

  1. UITETEN, MAAR DAN ONDERWEG

Men wil tegenwoordig lekker, gezond en snel eten. Als het om eten gaat worden we steeds kritischer. De tijdsgeest vraagt om een strakke tijdsplanning, waarin we activiteiten snel afwisselen.

 

  1. IK STA OP DE GASTENLIJST

Laat gasten zich speciaal voelen: welkom en uitgenodigd.

 

  1. BREAKFAST FOR DINNER

Hoezo pancakes tot 12.00 uur? Ron komt uit het nachtleven en dat vraagt om een ander leefritme. All day foodconcepten hebben de toekomst.

 

Photo resource: Instagram.com/theavocadoshow/